top of page

ARTA'A's AMBIANCE

Welkom op de officiële pagina van mijn nieuwste project op BonnyPattern.com!

Ik ben verheugd om u mee te nemen op een creatieve reis die begint bij de indrukwekkende constructie van het ArtA'A gebouw in Aalter en die zich uitstrekt naar een wereld van kunstzinnige verkenning. Mijn ambitie is om de essentie van het kunstencentrum vast te leggen en te transformeren in kunstwerken die de ziel ervan weerspiegelen. Het is een continue stroom van inspiratie en creativiteit die zich geleidelijk ontvouwt. En dat vergt wat tijd… Wat u op deze pagina kunt ontdekken is een 'work in progress'.

De uiteindelijke onthulling van mijn voltooide creaties staat gepland in de lente van 2024. 

Maar waarom zou u zo lang wachten? Als een voorproefje van wat komen gaat, nodig ik u uit om reeds kennis te maken met een tweetal realisaties die zullen te zien zijn tijdens de jaarlijkse septembertentoonstelling van onze kunstorganisatie Altra.

 

Villa Snoeck, Stationsstraat 69 Aalter

zondag 17-09-2023 -> 10.00 u. -12.00 u. & 15.00 u.-19.00 u.

woensdag 20-09-2023 -> 10.00 u. - 19.00 u.

zondag 24-09-2023 -> 10.00 u. -12.00 u. & 15.00 u. -19.00 u.

Waar het begint.
&
Hoe het groeit.

Hoe ArtA'A mijn hart gestolen heeft.

Het bruisende kunstencentrum ademt positiviteit omdat het een bron is van dierbare ervaringen die jarenlang gekoesterd worden.

Het is de geboorteplaats van muzikale reizen, waar de eerste noten op een instrument worden gespeeld en zich later ontvouwen tot prachtige melodieën. In ArtA'A nemen we deel aan talloze repetities, waar zangers, muzikanten, acteurs en dansers samenkomen, met als gemeenschappelijk doel een adembenemend concert of een betoverende voorstelling te creëren.

Hier is de bibliotheek niet alleen een plaats van stille boekenplanken, maar een ware schatkamer van kennis en verbeelding. Het is een plek waar digitale avonturen samenkomen met papieren pagina's, waar bladeren door boeken net zo verslavend is als scrollen door sociale media feeds.

Het is een omgeving waarin creativiteit wordt gekoesterd en waar we gezamenlijk bouwen aan blijvende, waardevolle momenten.

Men kan me er wekelijks tegen het lijf lopen ;)

Bedraaitrapt met watermerk en bijgeknipt.png
Straatkantse Binnentuin met watermerk en bijgeknipt.png

Deze zijn al afgewerkt
en er komt nog veel meer...


 

BEDRAAITRAPT
unieke Artprint op dibond 
formaat 80 x 80 cm
inclusief originele schets

STRAATKANTSE BINNENTUIN
unieke Artprint op dibond 
formaat 80 x 80 cm
inclusief originele schets

Productie artprint op dibond bij Photo Alltech, Gent.

bottom of page